Harmadik nap

A határon túli oktatóknak szóló képzés harmadik napján, a MICE program egyik alappillére, az etikusság volt az első témakör. Pajtók-Vizsolyi Júlia, a MICE diák képzésének a programvezetője, a vállalkozók társadalommal, környezettel, vevőkkel, munkatársakkal, üzleti partnerekkel szembeni feladatait és etikai követelményeit ismertette.
Molnár László, a Molnár’s Kürtöskalács alapítója, folytatta a vendégelőadók sorát, aki elmesélte, hogyan vált egészen kicsi vállalkozóból, nemzetközileg is elismert vállalkozóvá, valamint egy hamarosan létrejövő franchise lánc tulajdonosává.
A következő előadást, Kovács Patrik, a FIVOSZ az alapítója, valamint a VOSZ társelnöke tartotta. A témához szorosan kapcsolódva, a határon túli fiatal vállalkozói szervezet megalakulását és működését mutatta be.
Folytatva az elméleti képzést, a marketing, a PR valamint a piackutatás volt a soron következő téma. Az előadó, Pajtók-Vizsolyi Júlia, rávilágított az említett elemek fontosságára egy vállalkozás életében.
Befejezésként, a vállalkozások egyik legérdekesebb és talán legfontosabb indító mozzanata, a brainstorming következett, zárásként pedig azoknak a csapatoknak a kialakítása, akik másnap már együtt dolgoztak a rögtönzött üzleti tervükön.

KAPCSOLAT