Partnereink


Köszönjük minden eddigi és jelenlegi partnerünknek a segítő együttműködést, hogy előre mozdította az Etikus Vállalkozás ismeretének továbbadását a magyar fiatalság számára.

Reméljük, a továbbiakban az új támogatókkal és partnerekkel karöltve még több fiatal vállalkozó kedvű hazai és határon túli vállalkozónak, üzletembernek, alkalmazottnak teremthetünk egy jobb, pozitívabb jövőszemléletet, életformát.

Kiemelt partnereink


Szamos

A Szamos családi vállalkozás, mely évtizedek óta foglalkozik prémium minőségű édesipari termékek gyártásával és értékesítésével. Történetünk az 1930-as évekig nyúlik vissza, amikor az alapító Szamos Mátyás megtanulta a marcipánrózsa készítését. Azóta a cég több száz embert foglalkoztat, a termékpaletta pedig jelentősen bővült. Többek között csokoládé és marcipán desszertek, díszdobozok, kávéházi sütemények és torta szeletek széles választékát kínáljuk. Magyarországon saját cukrászati hálózattal rendelkezünk, illetve nemzetközi hálózatokban, kúthálózatokban is megtalálhatóak vagyunk. A Szamosnál a hagyomány és a kiváló minőség találkozik, és együtt alkot folyamatosan bővülő választékot a színvonalas termékek kedvelőinek.

KKVHáz – A Magyar gazdaság kávéháza

Tudás kapcsolat és közösségi élmény vállalkozóknak A KKVHÁZ olyan kisvállalati közösség, ahol a tagok nemcsak kiváló vezetők, hanem olyan személyiségek, akik szeretik megosztani a tudásukat másokkal. Munkánk során beazonosítjuk a kisvállalatokat érintő versenyképességi problémákat, és megoldási javaslatokat teszünk a kormány illetékes tárcáinak. Rendezvényeinken tudást, kapcsolatot és közösségi élményt közvetítünk. Lehetővé tesszük tagjainknak, hogy megmutassák termékeiket, szolgáltatásaikat.

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Magyarország határain kívül élő magyarság szülőföldjén való boldogulásának, Magyarországgal való sokoldalú kapcsolatai ápolásának és fejlesztésének előmozdítása, magyar nemzeti azonosságtudatának megerősítése az oktatás és a kultúra támogatása által.

Menedzserek Országos Szövetsége

Alapszabályunk a szervezetet szakmai – érdekképviseleti szövetségként definiálja, ami tapasztalataink szerint olykor félreérthető. Érdekképviseleti tevékenységünk lényegének azt tekintjük, hogy szakmai szövetségként hozzájáruljunk a piacgazdaság igényeinek és körülményeinek megfelelő vezetői kultúra kialakításához, illetve fejlesztéséhez, annak minden “tartozékával” együtt, úgymint szakértelem, minőség, korszerű vezetési módszerek, versenysemlegesség, a kockázattal és a felelősséggel arányos jövedelem stb.

Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének célja, hogy segítse a következő vállalkozói generációt és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszútávon sikeresen vezetve megerősítik a KKV szektort és hozzájárulnak egy sikeres nemzeti gazdaság megteremtéséhez. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve mind hazánkban, mind az EU-ban.

Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesületet

Az Egyesületet kizárólag magyar tulajdonú vállalkozások alapították. Az egyesület célja, hogy elősegítse a felelős családi vállalkozások létrehozását és működtetését azért, hogy az általuk felhalmozott anyagi és szellemi értékek hosszú távon hozzájáruljanak a családok, a vállalkozások és a nemzeti kultúra fejlődéséhez.

További partnereink

Akik már segítették munkánkat az etikus üzleti élet és vállalkozási törekvésünkben.

 

Legyen partnerünk!

Érjünk el többet közösen, csatlakozzon partnereinkhez!
Vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjen díjmentes visszahívást!

 
KAPCSOLAT