MÉSZÁROS LÁSZLÓ

SIKERRE SZÜLETTEM

Egy amerikai magyar vállalkozó útja a Szilícium-völgyig - és tovább


A sikertörténetek kedvelőinek, a számítástechnikai kulisszatitkok iránt érdeklődőknek, kivándorlóknak és geekeknek, és persze kezdő vállalkozóknak különösen ajánljuk a könyvet.

Hősünk alig tizenhét éves kamasz fiú volt, amikor 1956-ban egyedül, zsebében csupán egyetlen dollárral hajóra szállt Amerika partjai felé. Ma sikeres vállalkozó, akinek két hazája van, és szívügye, hogy mindkét nemzet fiataljainak útját egyengesse. Alapítványával, a MICE-szal hosszú évek óta azon munkálkodik, hogy a gyerekek felfedezhessék magukban a tehetséget és merjék a saját kezükbe venni életük irányítását.


MEGVESZEM

Elérhető angol nyelven is: Legacy of a Refugee / Amazon.com

meszaros_laszlo_konyv

"Története inspirációként szolgálhat mindenkinek, aki elhagyja az otthonát, hogy szerencsét próbáljon."

Mészáros László memoárjában egy különleges férfi kalandokkal teli sorsa rajzolódik ki, aki egy pillanatra sem adta fel.

A semmiből építette fel magát az Egyesült Államok leggazdagabb emberei közé, de soha nem feledte el, honnan indult. Története inspirációként szolgálhat mindenkinek, aki elhagyja az otthonát, hogy szerencsét próbáljon. Többek között volt ő is gyári munkás, szobafestő, laboratóriumi technikus... Aztán cégvezető lett, és nevéhez egy olyan komoly technológiai újítás fűződik, amely felkeltette egy nemzetközi óriásvállalat, az Intel figyelmét...

 

A Te történeted csak most kezdődik?

Jelentkezz a M.I.C.E programba és építsd fel a saját karriered!

 
KAPCSOLAT