A VÁLLALKOZÁS ALAPJAI

Entrepreneurship: Foundations

Magyar- angol kétnyelvű jegyzet


Kétnyelvű jegyzet, mely az etikus vállalkozás és vezetés alapismeretei mellett az angol üzleti nyelv használatához is nagy segítséget nyújt.

Számtalan könyv született a vállalkozás témájában különböző megközelítéssel és témakörökkel. A Vállalkozás alapjai, mint sok más könyv a vállalkozásról, alapvető, de mégis kerek egészet alkotó ismereteket nyújt a vállalkozóvá válással járó nehézségekről. E könyv megalkotásával az a célunk, hogy betekintést engedjünk egy sor olyan témába, melyek felismerést, elgondolkodást, megfontolást, és kutatást igényelnek.Anélkül, hogy azt állítanánk, mondandónk egy csodaszer a sikeres vállalkozás elindításához, úgy gondoljuk, hogy könyvünk valós képet fest a piacgazdaságba való belépés és a verseny kihívásairól.


Gyakorlati útmutató

A Vállalkozás alapjait oly módon szerkesztettük és írtuk meg, hogy az sokkal inkább egy gyakorlati útmutató legyen, mint egy tudományos értekezés. Minden egyes fejezet témája részletesebben feltárható a megadott nyomtatott és internetes irodalmak segítségével. Szeretnénk arra bíztatni az olvasót, hogy minden témában behatóbban tanulmányozzanak, és ezáltal mélyebb megértést szerezzenek a piacgazdaság keretei között működő vállalkozás beindításával és vezetésével kapcsolatban.

Mottó: "A dolgokat olyannak fogod látni, ahogyan megközelíted őket!"


Etikus vállalkozásokért

A Vállalkozás alapjai hangsúlyozni kívánja az etika fontosságát a vállalkozásban. A külön az etikáról szóló fejezeten túl a szövegben újra és újra előkerül az etikus viselkedés kritikus fontossága. a vállalkozók számtalan döntési helyzettel találkoznak, és időnként hajlamosak lehetnek háttérbe szorítani értékrendjüket, hogy anyagi előnyökhöz jussanak. Az etikátlan döntés vagy cselekvés gyakran vezet az adott személy rosszhírének kialakulásához, a vállalkozását támogatók elfordulásához, és hosszú távon bevételeinek csökkenéséhez.


Nemzetközi kiadvány

A MICE szervezet alapítójának, Mészáros Lászlónak útmutatásait tiszteletben tartva a Vállalkozás alapjai oly módon lett összeállítva, hogy a MICE hazai és nemzetközi képzés programjai számára egy tartalmas, és tudományosan megalapozott ismeretanyagot biztosítson. E rendeltetésen túl, a Vállalkozás alapjai megfelelő olvasmány minden olyan személy számára, aki a vállalkozói ismereteket kívánja tanulmányozni.

A MICE Program Alapítvány könyve megrendelhető személyesen a MICE program keretein belül vagy postai utánvétellel.


Kérd saját könyvedet
házhozszállítássalJuss hozzá a könyvhöz minél előbb


A MICE Program Alapítvány könyve megrendelheto személyesen
a MICE program keretein belül vagy postai utánvétellel.

  MICE diák?

  Jelenleg igenNemVoltam

  Megjegyzés, egyéb információ, amit fontosnak tart

  Mennyibe kerül?
  A könyv ára (bruttó) 4.990 Ft + házhoz szállítás.
  Mikor kapom meg?
  A kiszállítás és a fizetés részleteit illetően minden esetben egyeztess kollégánkkal.
  Magyar kiadó: Képzett Fiatalokkal a Jövőért MICE Program Alapítvány, Budapest | Boritó: Puhatáblás, ragasztókötött | ISBN: 978-963-87474-4-0 | Nyelv: Magyar, Angol | Kiadás éve: 2007 | Személyes adatait/ fizikai elérhetőségét kizárólag a könyv megvásárlása és házhozszállítása érdekében kérjük és adja meg. Bővebb adatvédelmi tájékoztatás
  KAPCSOLAT