Oktatóink


A kurzusok oktatói, vendég előadói magas szintű szakmai képzettségükkel és tapasztalataikkal felejthetetlen és tudásanyagban gazdag előadásokkal segítik a MICE munkáját.

Pajtók-Vizsolyi Júlia, programvezető

Képzettség: HR és PR szakértő, andragógus (MSc) life és business coach
Tárgyai: HR, PR, MIR, protokoll, prezentáció

Diplomáit a Pécsi Tudományegyetemen, a Budapesti Metropolitan Egyetemen és az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerezte. Dolgozott Magyarország egyik legnagyobb gyártó és kereskedelmi vállalatánál, országos, piacvezető napilapnál, nemzetközi cég és marketinginformációs vállalat tanácsadójaként. Jelenleg egyetemen, OKJ képzésben, és szakgimnáziumban oktat, valamint saját tanácsadó, szolgáltató irodát vezet.

Pajtók Sándor

Képzettség: Gépészmérnök, Mérnöktanár
Tárgyai: Vállalati technológia, karbantartás

Dolgozott szállítási gépészeti vezetőként, autóiparban fejlesztő mérnökként. Jelenleg gépészeket oktat, középiskolás és OKJ képzéseken. A MICE programhoz 2014-ben csatlakozott.

Görög László

Képzettség: Kereskedelmi Üzemgazdász
Tárgyai: csapatépítő, kommunikációs tréning

Az elmúlt 18 év alatt számtalan tréninget tartottam a vezetői készségfejlesztés, az értékesítés, a kommunikáció, a prezentáció, a motiváció és a csapatépítés területén. „Trénernek, tanácsadónak lenni a világ egyik legjobb hivatása. Imádom ezt a munkát! Nincs annál nagyobb öröm, mint nyitott, valamit akaró emberekkel együtt gondolkozni, cselekedni és eredményeket létrehozni.”

Balázs A. Dávid

Képzettség: Közgazdász (MSc)
Tárgyai: Közgazdasági alapismeretek, piaci szükségletek

Diplomáit a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte Kereskedelem és marketing (Ba), valamint Vezetés és szervezés (MSc) szakon. Az elmúlt 8 évben az informatikai iparágban tevékenykedett, jelenleg egy vezetői informatikai vállalat üzletfejlesztési vezetője. 2010-ben az első évfolyamban végezte el a MICE magyarországi képzését, amit követően Amerikában képezték tovább a Buffaloi Egyetemen.

Mezeiné Forgács Ágnes

Képzettség: Mérnök közgazdász, mérlegképes könyvelő
Tárgyai: Pénzügyi ismeretek, ezen belül számvitel, könyvvitel, üzleti terv készítés

Felsőfokú iskoláit a Debreceni Agrártudományi Egyetem Szarvasi Mezőgazdasági Főiskolai Karán majd a mosonmagyaróvári Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karán valamint a zalaegerszegi Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végezte. Több mint két évtizede vállalkozások könyvvezetésével, pénzügyi és üzletviteli tanácsadással foglalkozik.

Morvai Ádám

Képzettség: Okleveles közgazdász (MSc), Marketing tanácsadó
Tárgyai: Online marketing, márkaépítés

Okleveles közgazdász diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte meg. Majd több év tanácsadói tapasztalattal már a saját cége, az MBM Solvers Kft. társalapítója és ügyvezetője, marketing tanácsadó, valamint az első magyar nyelvű Instagram marketing könyv társszerzője, ami már több neves hazai egyetemen is ajánlott irodalom lett. Az MBM Solverssel azon túl, hogy állandó vendégei a hazai KKV szektor marketing konferenciáinak, több száz vállalkozónak segítettek már fellendíteni a vállalkozásukat.

Dr. Solymos Zsigmond

Képzettség: Jogász
Tárgyai: Jogi ismeretek

Diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként egyéni ügyvédként dolgozik. Polgári joggal, társasági joggal és munkajoggal foglalkozik, állami nagyvállalatok állandó jogi képviseletét látja el, foglalkozik még előadóművészeti szervezetekkel, civil szervezetekkel és ingatlanjoggal.

Katona Gábor

Képzettség: Színész, Művelődésszervező, Felnőttképzési szakértő (MA)
Tárgyai: HR, szervezeti felépítés, alkalmazotti kapcsolatok, munkaerőpiaci kihívások és trendek, globális externalizációs folyamatok

Diplomáit az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte. Sokrétű tanulmányait külföldi és hazai területen, kkv és multi környezetben eltöltött tapasztalataival bővítette. Élt Norvégiában, valamint Angliában, s dolgozott többek között HR területen, értékesítő és üzletfejlesztési vezetőként, továbbá menedzserként. Az elmúlt években több intézményben, illetve konferenciákon is lehetőséget kapott gondolatait megosztani, többek között az ELTE, Műegyetem, Óbudai Egyetem, valamint a Kereskedelmi és Ipari Kamara falai között.

Kisfaludy Zsófia

Képzettség: Közgazdász - színművész
Tárgyai: Kommunikáció, beszédtechnika

Diplomáit a Budapesti Gazdasági Főiskola kereskedelem - marketing szakán, a Színház – és Filmművészeti Egyetem drámainstruktor – színjáték szakán, valamint a Károli Gáspár Református Egyetem Színháztudomány mester szakán szerezte. 2013 – tól számtalan szerepben látható a Madách Színházban, az Operettszínházban, a Turay Ida színházban, valamint számos vidéki színházban. Jelenleg a Soproni Petőfi Színház tagja.

Szakácsi Ágnes

Képzettség: Közgazgász, mérnöktanár
Tárgyai: pénzügyi, banki ismeretek, számvitel, könyvvitel, adózás

Felsőfokú iskoláit a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végezte. Több mint két évtizedet dolgozott kereskedelmi bankok vállalkozásokkal foglakozó részlegein. Jelenleg OKJ képzésben és középiskolában tanít.

 

Csatlakozzon hozzánk

Vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
KAPCSOLAT