Oktatóink


A kurzusok oktatói, vendég előadói magas szintű szakmai képzettségükkel és tapasztalataikkal felejthetetlen és tudásanyagban gazdag előadásokkal segítik a MICE munkáját.

Pajtók-Vizsolyi Júlia, programvezető

Képzettség: HR és PR szakértő, andragógus (MSc) life és business coach
Tárgyai: HR, PR, MIR, protokoll, prezentáció

Diplomáit a Pécsi Tudományegyetemen, a Budapesti Metropolitan Egyetemen és az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerezte. Dolgozott Magyarország egyik legnagyobb gyártó és kereskedelmi vállalatánál, országos, piacvezető napilapnál, nemzetközi cég és marketinginformációs vállalat tanácsadójaként. Jelenleg egyetemen, OKJ képzésben, és szakgimnáziumban oktat, valamint saját tanácsadó, szolgáltató irodát vezet.

Pajtók Sándor

Képzettség: Gépészmérnök, Mérnöktanár
Tárgyai: Vállalati technológia, karbantartás

Dolgozott szállítási gépészeti vezetőként, autóiparban fejlesztő mérnökként. Jelenleg gépészeket oktat, középiskolás és OKJ képzéseken. A MICE programhoz 2014-ben csatlakozott.

Görög László

Képzettség: Kereskedelmi Üzemgazdász
Tárgyai: csapatépítő, kommunikációs tréning

Az elmúlt 18 év alatt számtalan tréninget tartottam a vezetői készségfejlesztés, az értékesítés, a kommunikáció, a prezentáció, a motiváció és a csapatépítés területén. „Trénernek, tanácsadónak lenni a világ egyik legjobb hivatása. Imádom ezt a munkát! Nincs annál nagyobb öröm, mint nyitott, valamit akaró emberekkel együtt gondolkozni, cselekedni és eredményeket létrehozni.”

Balázs A. Dávid

Képzettség: Közgazdász (MSc), Online marketing szakértő
Tárgyai: Marketing alapismeretek, piaci szükségletek

Diplomáit a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte Kereskedelem és marketing (Ba), valamint Vezetés és szervezés (MSc) szakon. Az elmúlt 8 évben az informatikai iparágban tevékenykedett, jelenleg egy vezetői informatikai vállalat üzletfejlesztési vezetője. 2010-ben az első évfolyamban végezte el a MICE magyarországi képzését, amit követően Amerikában képezték tovább a Buffaloi Egyetemen.

Pintér Dániel Gergő

Képzettség: PR-stratéga és kríziskommunikációs szakértő
Tárgyai: Marketing, PR, krízis kommunikáció

PR-stratéga és válságkommunikációs szakértő. A Media 2.0 Communications alapítója, az MTA SZTAKI kommunikációs vezetője, a METU és az IMEC oktatója. Dániel az ELTE BTK doktorjelöltje, kutatási területe a krízismenedzsment, mely témában rendszeresen nyilatkozik is a hazai médiában. A Magyar PR Szövetség, a Magyar Kommunikációtudományi Társaság és az Alapítvány a PR Fejlesztéséért kuratóriumának tagja, az ország első kommunikációs meetup-sorozatának egyik házigazdája. 2017-ben beválasztottak az 50 legtehetségesebb magyar fiatal közé.

Katona Gábor

Képzettség: Színész, Művelődésszervező, Felnőttképzési szakértő (MA)
Tárgyai: HR, szervezeti felépítés, alkalmazotti kapcsolatok, munkaerőpiaci kihívások és trendek, globális externalizációs folyamatok

Diplomáit az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerezte. Sokrétű tanulmányait külföldi és hazai területen, kkv és multi környezetben eltöltött tapasztalataival bővítette. Élt Norvégiában, valamint Angliában, s dolgozott többek között HR területen, értékesítő és üzletfejlesztési vezetőként, továbbá menedzserként. Az elmúlt években több intézményben, illetve konferenciákon is lehetőséget kapott gondolatait megosztani, többek között az ELTE, Műegyetem, Óbudai Egyetem, valamint a Kereskedelmi és Ipari Kamara falai között.

Hűvösvölgyi Ildikó

Képzettség: Színésznő
Tárgyai: Beszédtechnika és kommunikáció

Kossuth-díjas, a Magyar Érdemrend keresztjével kitüntetett színésznő, aki számtalan film és színházi szerepben nyújtott már feledhetetlen előadást. A MICE programhoz 2012-ben csatlakozott

Horváth-Czető Zsanett

Képzettség: színész, szinkronszínész
Tárgyai: kommunikáció, beszédtechnika

23 éve, vagyis gyermekkorától szinkronizál, és játszik filmekben, színházakban. 2016-ban a magyarszinkron.hu oldalon készült felmérés alapján elnyerte a 3. legnépszerűbb női hang címet.

Szakácsi Ágnes

Képzettség: Közgazgász, mérnöktanár
Tárgyai: pénzügyi, banki ismeretek, számvitel, könyvvitel, adózás

Felsőfokú iskoláit a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végezte. Több mint két évtizedet dolgozott kereskedelmi bankok vállalkozásokkal foglakozó részlegein. Jelenleg OKJ képzésben és középiskolában tanít.

Bicsérdiné Séfel Mária

Képzettség: Könyvelő, könyvvizsgáló, regisztrált adótanácsadó
Tárgyai: Számvitel, könyvvezetés, adózás, pénzügyi ismeretek

A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát, majd további képesítéseit a Perfekt ZRT felsőfokú képzésein szerezte. 1991 óta saját vállalkozásban dolgozik, melyben mikro-kis és egyéni vállalkozások, valamint non-profit szervezetek könyvvezetését és adóügyeinek rendben tartását végzi, a gazdasági élet minden területét felölelve. A könyvelésen kívül, évek óta családi vállalkozásban büféket, éttermet üzemeltetnek.

Dr. Háver-Varga Mariann

Képzettség: Jogász, Újságíró
Tárgyai: Etikus üzleti magatartás, fenntarthatóság a gazdaságban és az üzleti életben, CSR, jogi ismeretek

Kutatóként több éven át tanított kriminológiát és büntetőjogi alapismereteket egyetemen és szakképzéseken. Később kommunikációs területtel kezdett foglalkozni, ehhez PR és CSR (társadalmi felelősségvállalás) szakon is szerzett diplomát.

Lakatos István

Képzettség: Népművelő, újságíró
Tárgyai: Beszédtechnika

Könyvtár-népművelő szakon végzet a TK I-ben. Népművelőként, majd újságíróként kezdte pályáját. Felvételt nyert a Színház- és Film művészeti Főiskolára, ahol Major Tamás osztályában tanult. A Főiskola után vidéki színházi évek következtek, később Budapestre szerződött az Arany János Színházba, ezt követően a Mikroszkóp Színpadra. 2000-ben ingatlanszakértői képesítést szerzett, s az óta is jól prosperáló Ingatlanközvetítő irodát vezet. Több alkalommal szerepelt az Egyesült Államokban is irodalmi estjeivel. Szini tanodákban, vezetőképző és menedzser kurzusokon beszédtechnikát és retorikát oktat, első sorban Montágh Imre és Fischer Sándor tematikája alapján.

 

Csatlakozzon hozzánk

Vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
KAPCSOLAT