Egy újabb mérföldkő a MICE Program Alapítvány életében

2019 júliusa egy újabb mérföldkő a MICE Program Alapítvány életében. A Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatásával létrejöhetett a határon túli oktatók képzése, amely eljuttathatja az ottani diákokhoz is a MICE hitvallását, szellemiségét. 

Az első napot, Beleczné Krecz Éva, a Nemzetpolitikai Államtitkárság munkatársa nyitotta meg, aki elmondta, hogy 2014-ben vált központi kérdéssé a szülőföldön való megmaradás támogatása, a határon túli magyarok számára.

Mészáros László, magyar származású, amerikai üzletember, a MICE alapító elnöke, saját forrásból indította el 2003-ban a 17–24 éves fiatalok üzleti életre való felkészítését, az amerikai képzés magyarországi követeként. Célja, a vállalkozáshoz szükséges tudás legfontosabb elemeit, egy etikus magatartásra építve, gyakorlati szempontból oktatni.

Első vendégként Vanya Gábor, a MyChoccy Csokoládémanufaktúra tulajdonosa tartott előadást, saját cégének elindításáról, fejlődéséről, sikereiről, nehézségeiről, és nem utolsó sorban, egy csokoládé kóstolóra is meginvitálta a jelenlévőket.

Ezután, megkezdve az elméleti képzést, Zentai Gábor a MICE társelnöke, előadásában a vállalkozás alapjaival ismertette meg a hallgatóságot.
A nap végén Mészáros László dedikálta a “ Sikerre születtem” című könyvét, melyből minden résztvevő kapott egy példányt.

KAPCSOLAT