Eredményhirdetés

Rendkívül színvonalas vizsgával zárult az idei M.I.C.E. program. A csapatok tiszteletreméltó szorgalommal hajráztak az utolsó hetekben, aminek látszott is az eredménye a megmérettetéskor. A zsűri igazán nehéz helyzetben volt, hiszen 7 nagyon jó prezentáció közül kellett, a 3 legjobbat kiválasztani.

I. helyezett Accross Kft

Hosszan tanakodás után az első helyezést egy „vegyes” csapat kapta, melyben két vajdás diák és egy virtuóz-os fiú szerepelt. Üzleti tervükben egy viszonylag új zenei stílus, a crossover népszerűsítésére alapozó koncertszervező és tehetséggondozó céget álmodtak meg.

II. helyezett Ökohangszer Kft.

A második helyezett vajdás csapat ötlete zseniálisan ötvözte a környezettudatosságot a zenei neveléssel, miszerint újrahasznosított anyagból készítenek hangszert a legkisebb korosztály számára

III. helyezett Viewers Kft.

​A harmadik helyezettek, – akik szintén vajdás diákok – a mindennapok szebbé tételére vállalkoztak egy „vizuál fólia” megteremtésével, amely segítségével megszüntethetőek az oly gyakran tapasztalható lehangoló kilátások a munkahelyeken, szórakozóhelyeken, magánlakásokban egyaránt.

Kiemelt köszönettel tartozunk Nyulász Andrásnak, aki a cateringet biztosította a vizsgára és Molnár Lászlónak, a Molnár’s kürtőskalács tulajdonosának, – aki a vizsgán nem első alkalommal kínálta meg a diákokat finomságaival – és most külön jutalomként mindegyik csapatot meghívta a Váci utcai üzletébe egy falatozásra.

KAPCSOLAT