Határon túli képzés

Etikus vállalkozói ismeretek oktatói továbbképzés

Képzés ideje: 2019.07.15-21.A képzés célja, hogy az oktatók felkészüljenek az Etikus vállalkozói ismeretek 20-hetes programjának tanítására. Meggyőződésünk ,hogy a Kárpát medencei Magyarság megtartásának ,fontos feltétele hogy jól müködő magyar vállalkozások legyenek ebben a térségben ezért a fiatalok vállalkozási ismereteinek ,kedvének felkeltésével ebben jelentős segitséget tudunk nyujtani.


A képzésen résztvevők

Tájékozottak legyenek társadalmi, gazdasági és vállalkozói kérdésekben, ismerjenek meg a vállalkozás folyamatára, értékteremtő céljára vonatkozó elméleti és gyakorlati példákat, ismerjék meg a piacgazdaság alapvető folyamatait, képesek legyenek piacelemzésre és saját üzleti terv készítésre.

Mindezek mellett számos módszert és kreatív feladatot ismerhetnek meg és próbálhatnak ki, amelyek segítségével diákjaiknak is átadhatják a megszerzett ismereteket és támogathatják őket saját vállalkozói ötletükben.


Mit akartunk elérni a képzésünkkel?

Megértetni, hogy nem csupán üzleti oktatásról van szó, hanem arról, hogy felismertessük a tanulókban, hogy ha nem akar sodródni az életben és megvan az elszántsága felismerni a magában rejlő képességeket, megvan benne az ismeretek megszerzése iránti elkötelezettség, igény, céljait megtudja valósítani. Ezért a vállalkozás fogalmát szélesebb összefüggésben értelmezzük, hogy felelős polgárként, szakmai pályán vagy vállalkozóként folytatja az iskola után, céljait megtudja valósítani.

A képzés hetéről készült videó.
KAPCSOLAT