Most sem volt könnyű dolga a zsűri tagjainak, akik hosszas tanakodás után, végül az alábbi döntésre jutottak

A MICE Program Alapítvány 2019/2020-as kurzusának diákjai, nagyon figyelemre méltó vállalkozások megvalósításában gondolkodtak az üzletei terveik elkészítésekor. Most sem volt könnyű dolga a zsűri tagjainak, akik hosszas tanakodás után, végül az alábbi döntésre jutottak:

  1. helyezett a Connect Hungary Kft
  2. helyezett a Böszörményi Gyula Fejlesztőközpont
  3. helyezett megosztva a SUSTY és a Kisütöm Kft

                      Idén, született egy különdíj is, amelyet a „Másként, mint Mások” vállalkozás kapott

A Connect Hungary Kft ötletgazdái: László Örs, Sivadó Domonkos és Kőműves Márton. Cégük tevékenysége az oktatásban és modellezésben felhasználható mikro-, és nanotechnológiai eszközök gyártása, ezekhez elektronikus tanulói felületek illetve iskolai workshop rendszer és mentorprogram létrehozása. Céljuk a manapság oly sokakat érdeklő elektronikai eszközök segítségével (mikroszámítógépek a programozásával) egyedi feladatok végrehajtására, mérésére, ellenőrzésére, stb. szolgáló eszközök összeállítása. A 8-10 éves korosztály számára pedig egy olyan puzzle elemekre integrált fejlesztő eszközt kívánnak használni, aminek segítségével már ilyen fiatalon is közvetlen kapcsolatba kerülnek a különböző egységek működésével, programozásával

A Böszörményi Gyula Fejlesztőközpont, melynek megálmodói: Bazán Dóra, Dohor Olivér és Szabó Tamás, egy olyan intézmény, ahol a speciális ellátást igénylő gyermekeknek szándékoznak segítséget nyújtani. A mozgássérült gyermekeknek gyógytornával, a szellemileg visszamaradott gyermekeknek pedig fejlesztőpedagógus segít a fejlődésben, a képességeiknek megfelelően. Mindemellett orvosi tanácsra kérhetik pszichológus, logopédus és ápoló segítségét is. Minőségi ellátás, színvonalas programok várják a gyermekeket. A foglalkozások és a bánásmód etikus. Fogyatékkal élő gyermekek produktív időtöltését, felhőtlen boldogságát hivatottak előteremteni. A képen rajz látható

Automatikusan generált leírás

A SUSTY Greener with us megalkotói, Babicz Krisztina és Lengyel Dalma arra figyeltek fel, hogy napjainkban a környezettudatos vásárlást az emberek egyszerre érzik kötelességnek és kényszernek, és ők ezen szeretnének változtatni. Felismerték, hogy egyre több vállalkozásnak fontos a fenntartható működés és sok esetben vevői elvárás is a cégekkel szemben, hogy azok környezettudatosan működjenek, de nem mindig tudják az ehhez vezető utat. Ennek megismerésében és alkalmazásában szeretnének segíteni cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

A Kisütöm Kft, amelyet Kis Luca Kata valósított meg, egy olyan újítás piacra dobását tűzte ki célul, amely megoldást nyújt az főzés megkönnyítésére. Termékük olyan étel csomag, amely kimért alapanyagokat tartalmaz, hozzá tartozó választható receptekkel. Fontos szempont, hogy a működésükhöz szükséges alapanyagokat, kizárólag hazai termelőktől rendelik meg.

A „Másként, mint Mások” vállalkozás tagjainak, Géczy Tamásnak, Kovács Zsófiának és Mile Sárának legfőbb célja, hogy a munkahely és az otthon közti távolságot áthidalja. A személyszállítás legkülönfélébb formáira szakosodnak, mellyel a munkáltató és a munkavállaló egyaránt jól jár. Szolgáltatásuk legfőbb célja, hogy a személyszállítással kapcsolatos legkülönbözőbb kihívásoknak és igényeknek eleget tudjanak tenni, miközben összeköttetést biztosítanak a munkáltató és a munkavállaló, a munkahely és az otthon közt.

KAPCSOLAT