Oktatóink


A kurzusok oktatói, vendég előadói magas szintű szakmai képzettségükkel és tapasztalataikkal felejthetetlen és tudásanyagban gazdag előadásokkal segítik a MICE munkáját.

Vizsolyi Julia

Képzettség: Humán szervező, (HR) Minőségügyi Rendszerszervező (MIR) és Fejlesztő, PR szakértő
Tárgyai: HR, PR, MIR, piackutatás, marketing kommunikáció.

Diplomáit a Pécsi Tudományegyetemen és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán szerezte. Dolgozott Magyarország egyik legnagyobb gyártó és kereskedelmi vállalatánál, országos napilapnál, nemzetközi cég és marketinginformációs vállalat tanácsadójaként. Jelenleg saját tanácsadó, szolgáltató irodát üzemeltet.

Pajtók Sándor

Képzettség: Gépészmérnök, Mérnöktanár
Tárgyai: Vállalati technológia, karbantartás

Dolgozott szállítási gépészeti vezetőként, autóiparban fejlesztő mérnökként. Jelenleg gépészeket oktat, középiskolás és OKJ képzéseken. A MICE programhoz 2014-ben csatlakozott.

Dr. Háver-Varga Mariann

Képzettség: Jogász, Újságíró
Tárgyai: Etikus üzleti magatartás, fenntarthatóság a gazdaságban és az üzleti életben

Kutatóként több éven át tanított kriminológiát és büntetőjogi alapismereteket egyetemen és szakképzéseken. Később kommunikációs területtel kezdett foglalkozni, ehhez PR és CSR (társadalmi felelősségvállalás) szakon is szerzett diplomát.

AJÁNLJUK FIGYELMÉBE - MÉSZÁROS LÁSZLÓ SIKERRE SZÜLETTEM című könyvét Megnézem

Traumberger Éva

Képzettség: Könyvelő, regisztrált könyvvizsgáló, regisztrált adószakértő
Tárgyai: Számvitel, könyvvitel, adózás

Diplomáit a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, és a Perfekt Zrt. felsőfokú képzésén szerezte. Dolgozott nemzetközi gyártó vállalatnál bérosztály vezetőként. Jelenleg, saját vállalkozásban mikro- és kisvállalkozások könyvelésével foglalkozik. 3 fő munkavállalóval 80 ügyfél számviteli és adó ügyeit látja el 1993 óta.

Görög László

Képzettség: Kereskedelmi Üzemgazdász
Tárgyai:

Az elmúlt 18 év alatt számtalan tréninget tartottam a vezetői készségfejlesztés, az értékesítés, a kommunikáció, a prezentáció, a motiváció és a csapatépítés területén. „Trénernek, tanácsadónak lenni a világ egyik legjobb hivatása. Imádom ezt a munkát! Nincs annál nagyobb öröm, mint nyitott, valamit akaró emberekkel együtt gondolkozni, cselekedni és eredményeket létrehozni.”

Hűvösvölgyi Ildikó

Képzettség: Színésznő
Tárgyai: Beszédtechnika és kommunikáció

Kossuth-díjas, a Magyar Érdemrend keresztjével kitüntetett színésznő, aki számtalan film és színházi szerepben nyújtott már feledhetetlen előadást. A MICE programhoz 2012-ben csatlakozott

Bicsérdiné Séfel Mária

Képzettség: Könyvelő, könyvvizsgáló, regisztrált adótanácsadó
Tárgyai: Számvitel, könyvvezetés, adózás, pénzügyi ismeretek

A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett diplomát, majd további képesítéseit a Perfekt ZRT felsőfokú képzésein szerezte. 1991 óta saját vállalkozásban dolgozik, melyben mikro-kis és egyéni vállalkozások, valamint non-profit szervezetek könyvvezetését és adóügyeinek rendben tartását végzi, a gazdasági élet minden területét felölelve. A könyvelésen kívül, évek óta családi vállalkozásban büféket, éttermet üzemeltetnek.

Lakatos István

Képzettség: Népművelő, újságíró
Tárgyai: Beszédtechnika

Könyvtár-népművelő szakon végzet a TK I-ben. Népművelőként, majd újságíróként kezdte pályáját. Felvételt nyert a Színház- és Film művészeti Főiskolára, ahol Major Tamás osztályában tanult. A Főiskola után vidéki színházi évek következtek, később Budapestre szerződött az Arany János Színházba, ezt követően a Mikroszkóp Színpadra. 2000-ben ingatlanszakértői képesítést szerzett, s az óta is jól prosperáló Ingatlanközvetítő irodát vezet. Több alkalommal szerepelt az Egyesült Államokban is irodalmi estjeivel. Szini tanodákban, vezetőképző és menedzser kurzusokon beszédtechnikát és retorikát oktat, első sorban Montágh Imre és Fischer Sándor tematikája alapján.

 

Csatlakozzon hozzánk

Vegye fel velünk a kapcsolatot.
 

KAPCSOLAT